Οι μπρικέτες με προέλευση της Αυστριακής εταιρείας Schweighhofer, αποτελούν την εναλλακτική λύση για μία σύγχρονη, φιλική θέρμανση προς το περιβάλλον και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για καυσόξυλα. Η μπρικέτα είναι 100% φυσικό προϊόν από συμπιεσμένη βιομάζα και είναι πιστοποιημένη με DIN plus και ONORM M7135. Η παρασκευή γίνεται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και πρότυπα. Δεν παράγουν ρύπους και εκπέμπουν χαμηλά επίπεδα CO2.

Τα πλεονεκτήματα τις μπρικέτες είναι ότι δεν πετάνε σπίθες και δεν σκάνε. Η μηδαμινή στάχτη που μένει δεν περιέχει κανενά είδους χημικό κατάλοιπο. Είναι εύκολες στην αποθήκευση καθώς είναι συσκευασμένες σε πακέτα των 10 κιλών. Δεν λερώνουν το χώρο σας διότι δεν έχουν λάσπες, χώματα κτλ. Η φωτιά είναι ίδια με αυτή του ξύλου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για καυσόξυλα και να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σε θέρμανση ενός σπιτιού.

Η μπριγκέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συμβατικά και ενεργειακά τζάκια, ξυλολέβητες, ξυλόσομπες, σόμπες,λέβητες καθώς σε ξυλόφουρνους αρτοποιίας.

 

Schweighofer


Ακολουθήστε μας
youtubefacebookgoogle+

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες & άτοκες δόσεις

cardlink

Δωρεάν μεταφορά


free3

ΜΠΑΛΛΗΣ
3ο χλμ. Κιλκίς - Θεσσαλονίκη - Κρηστώνη - Κιλκίς
Tηλ. 2341022841 - Φαξ. 2341300392
info@balliskilkis.gr